
Суп із сочевиці з беконом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
200 г
Цибуля порей
200 г
Батончик Twix Extra білий шоколад 75г
половина
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлю налийте 2 л води і доведіть до кипіння.
02
Сочевицю як слід промийте.
03
Як тільки вода закипить, всипте сочевицю, зменшіть вогонь і відваріть її до готовності (сочевиця не повинна розваритися і втратити форму, а лише стати м'якше) - це займе приблизно 10-15 хвилин. Коли сочевиця звариться, зніміть каструлю з вогню.
04
Тим часом цибулю дрібно наріжте.
05
Бекон або грудинку наріжте невеликими смужками.
06
У сковороді розігрійте олію і обсмажте в ньому цибулю до м'якості. Потім додайте бекон або грудинку і добре обсмажте все разом.
07
Потім додайте цибулю з беконом в каструлю з сочевицею, при цьому залишивши трохи олії, в якому вони смажилися, на сковороді. Посоліть і поперчіть за смаком, ще раз доведіть до кипіння, проваріть 1 хвилину і зніміть з вогню.
08
Батон наріжте невеликими акуратними кубиками і підсмажте їх до золотистого кольору на сковороді, в якій смажився бекон з цибулею.
09
Готовий суп розлийте по тарілках, в кожну всипте сухарики.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)