
Яблука в карамелі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
180 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
400 г.
Олія кунжутна Auchan 240мл
35 г.
Цукор-пісок
175 г.
Кунжут
20 г.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Для початку необхідно приготувати кляр. Змішати борошно (130 г.), яйце і холодну воду, добре вимісити.
02
Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати уздовж на скибочки і обваляти в борошні, яке залишилось.
03
Опустити кожен шматочок у кляр, щоб він покрив кожну скибочку. Обсмажити яблука до золотистого кольору в гарячому фритюрі при температурі 190°C протягом 10 хвилин.
04
Далі дістати яблука і викласти на серветку, дати стекти зайвій олії.
05
У сковороді нагріти на середньому вогні кунжутну олію.
06
Додати цукор і постійно помішувати, довести суміш до стану карамелі. Як тільки цукор стане золотистого кольору, зменшити вогонь до мінімуму і через 3 хвилини зняти сковорідку з вогню. Додати кунжут і добре перемішати.
07
Обсмажені в клярі яблука змішати з приготованою карамеллю.
08
Подавати відразу ж після приготування. Перед вживанням вмочити кожну скибочку яблука в крижану воду - це злегка остудить карамель, зробить її більш крихкою, і вона не буде прилипати до зубів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)