
Цукерки з арахісу та інжиру
Нижче описаний рецепт приготування «корисних солодощів». Цукерки із сухофруктів за смаком нічим не гірші шоколадних цукерок і при цьому мають ряд переваг. По-перше, вони абсолютно натуральні – це означає, що в них не містяться консерванти, стабілізатори, ароматизатори та інша хімія, яка часто використовується в заводських цукерках. По-друге, натуральні цукерки абсолютно не містять білого цукру, а лише глюкозу і фруктозу. По-третє, найголовніше – натуральні замінники шоколадних цукерок містять величезну кількість вітамінів і мікроелементів. Тому їх рекомендують давати дітям замість звичайних солодощів, звісно, не в великій кількості. А ще як перекус їх можна взяти з собою в офіс, тому що всього кілька таких цукерочок відразу надають почуття ситості і підвищують концентрацію уваги.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Інжир сушений
100 г
Фініки Ronik 1кг
100 г
Арахіс смажений солоний
80 г
Стружка кокосова
50 г
Етапи приготування
01
Сушений інжир і фініки промити водою і залити гарячою водою. Залишити сухофрукти на 30 хвилин, щоб вони трохи розм'якли. Арахіс обсмажити на сухій сковороді.
02
¾ арахісу подрібнити блендером. Потім додати в чашу блендера інжир і фініки і повністю подрібнити. З отриманої маси сформувати 10 кульок.
03
Кокосову стружку висипати на плоску тарілку. Обваляти кульки в кокосовій стружці і трохи приплюснути. Прикрасити кожну цукерку арахісом. Покласти готові цукерки на 15 хвилин у холодильник, а потім можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)