
Песто з броколі
Ніжний, горіховий, багатий травами соус, наповнений традиційним італійським ароматом. Ви вгадали, мова йде про песто – один з найпопулярніших у світі густий, але соковитий соус характерного зеленого кольору. Раніше цей соус готували шляхом ретельного перетирання суміші в ступці товкачиком (звідси й назва), проте зараз, в еру сучасних технологій, приготування песто займе всього лише пару хвилин. Його основу обов'язково повинні складати три незмінні інгредієнта: оливкова олія, базилік і кедрові горішки. Цей несамовито ароматний соус має універсальне застосування. Його можна намазати на шматочок хліба, заправити їм салат, подавати разом з пастою, рибою, м'ясом і навіть додати в суп.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Броколі
400 г
Базилік у горщику
20 г
Лимон
20 г
Волоський горіх
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Броколі помити і розібрати на суцвіття. З половинки лимона вичавити сік й збризнути ним броколі. Додати сіль, перець, горіхи, базилік, оливкову олію і сир. Подрібнити всі інгредієнти в блендері до пастоподібного стану.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)