
Абрикосово-горіхові тарталетки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
120 г
Борошно 7 1кг
200 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
150 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Джем Верес абрикосовий 370г
100 г
Волоський горіх
100 г
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г
Етапи приготування
01
Збити масло (всю норму без 20 г.) з вершковим сиром до пишного стану. Продовжуючи збивати, додати просіяне борошно. Надати тісту форму кулі і помістити в холодильник на 15 хвилин. З'єднати цукор, яйце, масло, що залишилося, сіль і ванілін. Додати подрібнені горіхи і абрикосовий джем.
02
Дістати тісто з холодильника, розділити на невеликі порції і скачати кульки діаметром близько 2.5 см. Кожну кульку приплюснути і витягнути в тонкий млинець. Змастити формочки для мафінів маслом і викласти тісто по дну і з боків.
03
Усередину викласти по столовій ложці абрикосово-горіхової суміші. Прикрасити кожне тістечко горіхом. Випікати в духовці при температурі 165°C градусів приблизно 25-30 хвилин. Охолодити на решітці, не виймаючи з формочок.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)