
Яблука з рисом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
140 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Лимон
50 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Сметана ХМЗ 20%
10 г.
Варення Novus вишневе 380г
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Молоко довести до кипіння і засипати в нього рис, сіль і цукор. Варити рис до готовності. Вимкнути вогонь і додати в каструльку ваніль.
02
Яблука помити, розрізати навпіл і видалити серцевини. Збризнути їх лимонним соком. Духовку розігріти до 160°C.
03
Вершковим маслом змастити форму для випічки. Викласти рис, змастити сметаною і втиснути в нього яблука. На кожне яблуко покласти трохи варення. Поставити форму в духовку і випікати близько 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)