
Яблучна запіканка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
100 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Вершки Галичина 33% 950г
100 мл
Масло вершкове домашнє
40 г
Крем-лікер Dama 17% 0,5л
40 мл
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг
Цукрова пудра Aro 250г
30 г
Етапи приготування
01
Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими пластинами або соломкою. Яблука викласти рівномірно у змащену форму для випічки.
02
Приготувати тісто для запіканки. Для цього змішати яйця, цукор, борошно, вершкове масло, молоко, вершки і лікер. Всі компоненти збити міксером або блендером до однорідного стану без грудочок.
03
Підготовленим тістом залити яблука і помістити форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Випікати запіканку протягом 30-40 хвилин до рум'яної скоринки.
04
Готову запіканку трохи охолодити і дістати з форми, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)