
Тиквончики
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Борошно 7 1кг
2 стак.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
15 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
500 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити та нарізати шматочками. Варити гарбуз у невеликій кількості води до готовності. Після цього протерти його, щоб він обсушився.
02
Замісити тісто із муки, дріжджів, цукру, масла та гарбузового пюре. Залишити тісто на дві години для бродіння, воно повинне збільшитись в два-три рази.
03
Сформувати пончики та викласти їх на змащену олією поверхню.
04
Смажити пончики до красивого золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
05
Щедро посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)