
Суп із сочевицею і копченою куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілки курячі Metro Chef в паніровці швидкозаморожені 1кг
2 шт.
Грудка куряча Лібра Фуршетна копчено-варена
750 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
150 г.
Цибуля порей
150 г.
Морква
150 г.
Кінза 70г
1 пучок
Часник
2 зубчика
Масло вершкове домашнє
30 г.
Лист лавровий
1 шт.
Карі Carmencita 40г
2 ч. л.
Спеція Кумін мелений
0,5 ч. л.
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 зерен.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Курячі гомілки промити і поставити варити бульйон.
02
Коли бульйон закипить, зменшити вогонь. Додати в бульйон лавровий лист і перець горошком. Продовжувати варити ще хвилин 40.
03
Після чого вийняти м'ясо і залишити остигати. Бульйон процідити і знову поставити на вогонь.
04
Остигле м'ясо відокремити від кісток і знову покласти в бульйон.
05
Ріпчасту цибулю і часник очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.
06
У каструлі нагріти вершкове масло і обсмажити цибулю з часником. Потім додати в каструлю сочевицю, трохи тміну і каррі. Продовжувати смажити протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.
07
Потім влити в каструлю зі засмажкою курячий бульйон, довести до кипіння і варити протягом 25 хвилин на слабкому вогні.
08
Моркву нарізати тонкими скибочками, цибулю-порей - півкільцями.
09
Потім нарізані цибулю і моркву додати в каструлю з бульйоном і варити ще 7-10 хвилин.
10
Нарізати копчену курячу грудинку невеликими кубиками і додати в киплячий бульйон. Потім посолити і поперчити за смаком, варити ще хвилин 5 і вимкнути вогонь.
11
При подачі страви, заправити його подрібненим листям кінзи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)