
Краківський сирник
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Тісто для ліплення Peipeile 3D-динозаври у яйці 3 кольори
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Сир кисломолочний 9%
1 кг.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
3 ст. л.
Родзинки
100 г.
Лимон
1 шт.
Цукор ванільний Мрія 10г
2 пакета
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Розм'якшене масло (125 г.) добре розтерти з цукровою пудрою (100 г.). В отриману масу додати 1 яйце, 1 пакетик ванільного цукру. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем і замісити тісто.
02
Загорнути тісто в плівку і покласти в холодильник на 1 годину.
03
Для начинки 8 яєць розділити на білки і жовтки. Білки збити, наприкінці збивання додати 50 г. цукру.
04
Кисломолочний сир добре розтерти блендером з маслом (100 г.), цукром (200 г.) і ванільним цукром (1 пак.) до стану крему. Поступово вводити 8 жовтків, не припиняючи розтирати. Повинна вийти однорідна масса. Після цього додати в неї збиті білки, 3 ст. л. крохмалу, родзинки і обережно перемішати ложкою.
05
Від тіста відокремити третю частину і відправити її назад в холодільник. Тісто, яке залишилось, розкачати в тонкий пласт, укласти в злегка змащену маслом форму. Злегка запекти його в розігрітій до 170°C духовці протягом 15 хвилин.
06
На запечене тісто викласти творожну масу. Тісто, яке залишилось у холодильнику, тонко розкачати, вирізати смужки і викласти на сир. Змастити пиріг жовтком і випікати при температурі 170°C 50-60 хвилин.
07
Для глазурі розтерти 150 г. цукрової пудри з 1 яєчним білком. Поступово додавати лимонний сік і продовжувати розтирати, поки не вийде однорідна біла маса.
08
Залити пиріг прямо у формі і поставити в холодильник на пару годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)