Ікра кабачкова - Image

Ікра кабачкова

Кількість порцій: 12Час приготування: 3 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Настійно рекомендуємо приготувати таку страву, як ікра кабачкова. Вона дуже смачна і корисна. Страву рекомендують вживати при різних дієтах. Кабачкова ікра - це дуже малокалорійний продукт. Тому його добре їсти тим, хто мріє скинути зайві кілограми. Всім відомо, що дієти - це в якійсь мірі шкідливі речі, так як відмовляючись від деяких продуктів, ви тим самим позбавляєте себе корисних речовин і необхідних для підтримки організму мікроелементів. Але якщо підходити до дієт правильно і вживати збалансовані і найголовніше різноманітні продукти, то вам вдасться уникнути негативних наслідків. Кабачки - це саме ті продукти, які є незамінними при різних дієтах.

Інгредієнти

Кабачки

6 кг.

Цибуля ріпчаста

1 кг.

Майонез

500 мл.

Паста томатна

700 г.

Цукор

200 г.

Сіль

за смаком

Перець червоний

за смаком

Етапи приготування

01

Кабачки очистити від шкірки, вийняти насіння. Натерти на тертці.

02

Порізати цибулю ріпчасту, обсмажити на сковороді.

03

Додати в каструлю кабачки, цибулю і майонез. Поставити каструлю на вогонь, варити на слабкому вогні протягом 2 годин.

04

Додати томатну пасту і цукор. Посолити і поперчити. Перемішати, варити 30 хвилин.

05

Простерилізувати банки і кришки, розкласти гарячу ікру по банках, закатати, перевернути верх дном, закутати в ковдру.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Ікра кабачкова – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua