
Тушкована капуста по-баварськи
Страви з капусти були в Німеччині однією з основ раціону ще в давні часи. А квашена капуста вважається взагалі національним блюдом Німеччини. Повірте нам, німці толк в капусті знають. Їхні рецепти знамениті в усьому світі. Через любов до квашеної капусти німці отримали жартівливе прізвисько "Krauts", що означає капуста.
У Німеччині існує багато рецептів приготування різних страв з капусти. Ось і сьогоднішній запропонований нами рецепт прямо з Німеччини. Тушкована капуста по-баварськи - це чудовий гарнір, який дуже добре поєднується з м'ясом або будь-якими круп'яними гарнірами, а також з картоплею. Німці, звичайно, поєднують цю капусту з усілякими сосисками або ковбасами.
Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста квашена
700 г.
Цибуля
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Свинина шпиг бутербродний
50 г.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
100 мл.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Кмин Еко римський 15г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю і яблуко нарізати дрібними шматочками (окремо).
02
Розтопити на сковороді шпиг.
03
Спассирувати на салі цибулю, а потім додати яблука і смажити на середньому вогні 3-5 хвилин.
04
Додати в зажарку борошно і обсмажити протягом 3 хвилин.
05
Додати до маси квашену капусту, сіль, цукор, кмин і біле вино.
06
Перемішати і тушкувати 30-40 хвилин під кришкою на середньому вогні до готовності.
07
Можна подавати таку капусту як гарячою, так і охолодженою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)