
Тімбаль із куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
300 г.
Фарш курячий
500 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Цибуля
2 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сир Dziugas Пармезан 40%
50 г.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
2 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
3 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Петрушка 70г
за смаком
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори помістити на 30 секунд в киплячу воду. Обдати холодною водою і зняти шкірку. М'якоть помідора подрібнити.
02
Сир натерти на тертці. Петрушку розібрати на листки. У сотейнику розігріти оливкову олію і обсмажити дрібно нарізану цибулю.
03
Додати до них помідори, готувати ще 5 хвилин. Додати в сотейник фарш курки, влити вино. Посолити, поперчити. Зменшити вогонь, готувати 10 хвилин. Дати охолоти начинці, потім додати сир, вершки і сире яйце.
04
Відварити макарони. Відкинути на друшляк і дати трохи охолонути.
05
Круглу форму змастити вершковим маслом. Починаючи з центру, викласти по колу і бокам форми макарони. Наповнити начинкою.
06
Накрити форму фольгою і поставити в розігріту до 170°С духовку на 1 годину. Залишити у формі на 10 хвилин, потім перевернути на велике блюдо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)