
Тефтелі по-іспанськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
80 мл.
Кореневище цибулина жовтець червоний 5шт
1 шт.
Часник
2 зубчики
Паприка різана червона
1 ч. л.
Фарш свинячий охолоджений
250 г.
Оливки Explanada зелені без кісточок в розсолі 350г
15 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
25 г.
Лимон
1 шт.
Помідор
2 шт.
Петрушка 70г
1 пучек
Етапи приготування
01
Очистити і дрібно нарізати цибулю, часник, петрушку, оливки і помідори. На сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію. Додати цибулю, часник, паприку. Смажити, помішуючи, поки не розм'якшиться цибуля. Остудити.
02
У цибулеву суміш додати свинячий фарш, оливки, жовток, сухарі і цедру лимона. Вимісити фарш, зліпити 20 кульок. Викласти кульки на деко. Охолодити 30 хвилин в холодильнику.
03
У великій сковороді розігріти олію і готувати тефтелі на середньому вогні, час від часу струшуючи скоровороду, поки тефтелі рівномірно не прожаряться до коричневого кольору.
04
Змішати помідори, лимонний сік і петрушку. Готові тефтелі полити томатною сумішшю і перед подачею злегка збризнути оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)