
Тажин з бараниною та овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
120 г.
Помідори рожеві фасовка
120 г.
Перець зелений фасований
120 г.
Часник
3 зубчики
Імбир
0,5 см.
Картопля фасована
350 г.
Кумин Kamis 15г
0,5 ч. л.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Паприка червона 7 мелена 15г
1 ч. л.
Спеція Кориця мелена
на кінчику ножа
Лимон
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо розрізати на шматки приблизно по 100 грам. Натерти їх сумішшю з меленого перцю, солі і кумина. На дно каструлі налити 2 ст. л. оливкової олії, добре прогріти, і укласти м'ясо. Обсмажити до легкого рум'янцю і перекласти в миску. На тій же олії обсмажити цибулю, нарізану півкільцями, дрібно порубаний часник, тертий імбир.
02
На обсмажені овочі викласти м'ясо, зверху болгарський перець, порізаний крупно.
03
Далі викласти крупно порізану картоплю і помідори, нарізані часточками.
04
Посолити, поперчити, посипати спеціями і накрити кришкою.
05
Тушкувати на маленькому вогні протягом 1 години. Далі зняти кришку. Додати лимон, порізаний часточками. Тушкувати ще 10 хвилин. Перед подачею на стіл посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)