
Тарталетки з ромовими вишнями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Лимон
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст. л.
Мигдаль
20 г.
Вишня сушена
500 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
10 г.
Ром Pott 54% 0,7л
50 мл.
Ванілін Pripravka 2г
5 г.
Етапи приготування
01
Масло (дуже холодне) перетерти в крихту з цукром, додати цедру і мелений мигдаль. Просіяти борошно, додати яйця і продовжувати перетирати тісто руками. Повинна вийти консистенція, схожа на мелені сухарі.
02
1/4 крихти відкласти, в решту влити молоко (дуже холодне) і замісити тісто. Довго не вимішувати, інакше може пропасти розсипчастість. Скачати в кулю, загорнути в плівку і прибрати на годину в холодильник.
03
Поки тісто відпочиває в холодильнику, підготувати вишню. Відокремити від кісточок і засипати цукром, ваніллю і залити ромом. Нехай настоюється близько 20 хв.
04
Вишню викласти в каструлю, додати крохмаль і готувати хвилин 10-15 на невеликому вогні до загустіння.
05
Коли тісто підійшло – розкачати товщиною 1 см. і викласти у форми для тарталеток, наколоти виделкою. І ще раз прибрати, тепер уже в морозилку, хв. на 15.
06
Духовку розігріти до 180°C градусів, дістати тарталетки і наповнити вишнями, зверху присипати залишками крихт.
07
Із залишків тіста можна зробити слайси (смужечки зверху) і викласти їх на тарталетки у формі сітки, змастивши збитим яйцем. Випікати при 180°C 20 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)