
Стразбурзький пиріг зі сливами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
160 г.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Слива темна
700 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
250 г.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Етапи приготування
01
Перемішати борошно з цукром, посікти в мисці з кубиками вершкового масла, додати яйце. Швидко замісити тісто, скачати в кулю і, загорнувши в плівку, покласти в холодильник мінімум на 30 хвилин.
02
Форму змастити маслом і посипати борошном. Розподілити тісто рівним тонким шаром, зробити бортики.
03
У блендері збити сир, сметану, цукор, жовтки 2-х яєць, крохмаль. Окремо збити в міцну піну 2 білки і змішати їх з начинкою.
04
Сливи помити, зробити невеликі надрізи, видалити кісточки. У надрізи насипати по пів чайної ложки суміші цукру з корицею. Викласти сливи на тісто розрізом вгору. Акуратно викласти на сливи начинку. Випікати в духовці протягом 50-60 хвилин при температурі 180-200°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)