
Солянка на сковороді
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
250 г.
Риб'ячий жир Source Naturals OmegaEPA 100 гелевих капсул
2,5 ст. л.
Капуста квашена
500 г.
Лимон
1/2 шт.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
за смаком
Цибуля
2 шт.
Морква
1 шт.
Баранина окіст
100 г.
Огірок солоний Діана-М 650г
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Сосиски Самобранка Філейкі
100 г.
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Квашену капусту віджати від розсолу, додати жир, злегка обсмажену цибулю, моркву, томатну пасту. Тушкувати 2 години.
02
Варені сосиски, окіст, яловичину нарізати тонкими скибочками, злегка обсмажити. Додати очищені від шкірки і насіння солоні огірки, нарізані скибочками, тушкувати 30 хвилин.
03
Сковороду змастити жиром, додати шар тушкованої капусти, шар тушкованих м'ясних продуктів, знову шар капусти, посипати сухарями, полити олією і смажити 10 хвилин.
04
Солянку прикрасити лимоном, солоними огірками, маслинами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)