
Рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Пшоно
70 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
30 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.
Кріп 70г
пучок
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цибуля
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Філе риби (хека) промити, обсушити і нарізати на невеликі шматочки. Зробити рибний фарш, пропустивши через м'ясорубку, і помістити в глибоку посудину.
02
Перейти до приготування пшона. Промиту крупу висипати в киплячу воду і варити на повільному вогні. Через 20 хв. від початку варіння, налити в каструльку молоко. Потім покласти сіль, вершкове масло і помішуючи варити ще 15 хв.
03
Дрібно нарізати кріп, а потім цибулю (замість кропу підійде і петрушка). Додати у фарш зварене пшоно, кріп, сюди ж вбити яйце, посолити, поперчити і все ретельно перемішати.
04
З фаршу сформувати кульки (тюфтельки) і поставити в холодильник. Тим часом, розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити цибулю.
05
В обсмажену цибулю додати томатну пасту, цукор і сіль за смаком, а також кип'яченої води 1/2 склянки. Довести все до кипіння на середньому вогні.
06
Охолоджені тефтельки дістати з холодильника і помістити у соус. Тушкувати 10 хвилин. Перевернути на інший бік і дати тушкуватися ще стільки ж за часом. Подавати готові тефтельки слід, в отриманому раніше соусі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)