
Картопля з куркою і кукурудзою
Картопля в поєднанні з будь-яким видом м'яса - це завжди смачно і ситно. Мабуть, картопля і куряче м'ясо - одні з найбільш затребуваних у нашому раціоні продуктів, до того ж поєднання цих двох продуктів дуже гармонійне. Запечені в духовці картопля і куряче філе (попередньо обсмажене з цибулею і солодким перцем і протушковане з консервованою кукурудзою з додаванням томатної пасти) - смачна, ситна і нескладна в приготуванні страва.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
8 шт.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
200 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Цибуля
2 шт.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Обсмажити куряче філе з дрібно січеним перцем і цибулею до золотистого кольору.
02
Додати томатну пасту і консервовану кукурудзу, тушкувати 10 хв.
03
Картоплю викласти у форму, посолити. Залити протушкованою масою. Запікати в духовці 40 хв. при 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)