
Печінка по-єгипетськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка яловича
500 г
Перець Каппа солодкий
4 шт.
Тонуюча фарба для волосся got2b Farb Artist 092 Перчик Чилі 80мл
1 шт.
Часник
6 зубчиків
Лимон
1 шт.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ч.л.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку промийте і наріжте невеликими шматочками.
02
У сотейнику добре розігрійте олію, викладіть печінку і злегка обсмажте її.
03
Тим часом солодкий перець розріжте навпіл, видаліть насіння і наріжте його тонкою соломкою. Цибулю наріжте півкільцями.
04
Додайте цибулю і перець на сковороду до печінки і обсмажте все разом близько 3 хвилин.
05
Тим часом часник і перчик чилі пропустіть через часниковий прес, додайте сіль, спеції і перетріть все в ступці.
06
Викладіть на сковороду, перемішайте і продовжуйте обсмажувати все ще близько 2 хвилин.
07
Потім розріжте лимон і вичавіть сік просто в сковороду, слідом влийте оцет. Перемішайте і продовжуйте тушкувати до готовності печінки - близько 10 хвилин.
08
Отриману начинку з печінки викладіть в піти або шматки лаваша (у них також можна додати майонез і зелень) і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)