
Пангасіус по-грецьки в апельсиновому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе пангасіуса свіжоморожене
500 г.
Апельсин
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Петрушка 70г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Філе пангасіуса гарненько промити. Посолити за смаком, а далі обмокнути у борошні. Обсмажити в рослинній олії з обох боків до готовності. Вийняти зі сковороди і покласти на тарілку.
02
Приготувати соус дуже легко. Для цього: розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла. Сюди ж влити заздалегідь вижатий сік апельсину. Довести все до кипіння, при цьому постійно помішуючи.
03
Додати дрібно нарізаної петрушки і зменшити вогонь. Викласти рибу і тушкувати 15 хвилин, при цьому періодично поливаючи її апельсиновим соусом. Перед подачею можна прикрасити часточками апельсина і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)