
Норвезький мигдальний тoрт із кардамоном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Кардамон Банка Спецій мелений 150г
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор ванільний Мрія 35г
0,5 ст.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ст. л.
Мигдаль
2 ст.
Пудра цукрова Auchan 200г
1 ст.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,25 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, розпушувач, 0,5 ч. л. кардамону і сіль. Перемішати.
02
В окрему ємність додати вершкове масло кімнатної температури, всипати цукор, збити міксером протягом 3 хвилин. Додати 1 жовток і вершки. Зменшити швидкість міксера, додати борошняну суміш.
03
З тіста зробити кулю. Відокремити четверту частину, решту розділити на 3 кулі. Розім'яти кулі в пласти, загорнути в плівку, покласти в холодильник на 2 години.
04
Змастити форму для випічки маслом, великий пласт тіста розділити щипками на шматки і розподілити по дну форми. За допомогою пласкої чаші розплющити шматочки, вручну зробити основу по всій формі і бокам.
05
Маленький пласт розкачати качалкою в лист. За допомогою формочок вирізати фігури і викласти на дошку, застелену папером. Накрити плівкою, і разом з основою для торта поставити в холодильник на 1 годину.
06
Духовку розігріти до 180°С. У комбайн висипати мигдаль, цукрову пудру, залишки кардамону, мускатний горіх, подрібнити в дрібну пудру. Перекласти у велику миску.
07
Міксером збити білки і ванілін. Поступово вмішати їх в мигдалеву пудру. Жовтки збити виделкою з 2 ст. л. води. Викласти мигдалеву начинку у форму з основою і розподілити по поверхні, змастити жовтком. Випікати 30-35 хвилин, до рум'янцю тіста. Охолодити готовий торт. При подачі додати збиті вершки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)