.png)
Наполеон з малиною
1
Чи любите ви гармонію хрусткого тіста та шовковистого крему? Торт "Наполеон" – це класика, що заворожує своїм виглядом і смаком. Уявіть його з ніжними нотками малини – не втриматись!
Якщо ви шанувальник десертів, які одночасно виглядають як витвір мистецтва і смакують як казка, то "Наполеон з малиною" стане для вас справжнім відкриттям.
Варіації
Цей десерт може бути адаптований до вашого смаку: додавайте улюблені ягоди, експериментуйте з кремами.
Секрети ніжності та смаку
Використовуйте якісне вершкове масло, щоб створити ніжне тісто, а також свіжу малину для додавання легкості.
Поради щодо інгредієнтів
Обирайте малину, яка стигла, але ще тверда – це подарує десерту аромат і свіжість.
Дрібні кулінарні нюанси
Не поспішайте на етапах охолодження – це критично важливо для правильної текстури крему та тіста.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове заморожене 500г
500 г
Вершки Ферма ультрапастеризовані 33% 500г
300 мл
Пюре Metro Chef малини 1кг
200 мл
Цукор Хуторок білий кристалічний 800г
150 г
Цукор ванільний Мрія 10г
1 ч.л.
Малина Flora свіжа 125г
100 г
Етапи приготування
01
Підготовка тіста — Розморозити тісто, розвернути на злегка припудреній поверхні. ⏱ 20 хв. Охолодити в холодильнику.
02
Приготування крему — Збити вершки з цукром та ваніллю до м'яких піків, повільно вводити малинове пюре. ⏱ 15 хв. Орієнтир: крем має бути пухким, але стійким.
03
Збірка торта — Перемастити шари кремом, чергуючи із залишками малинового пюре. ⏱ 15 хв. Охолодити.
04
Прикрашання — Посипати згори цукровою пудрою та викласти свіжу малину. ⏱ 10 хв.
05
Порада Залиште торт у холодильнику на ніч – смак стане ще насиченішим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)