 (1) (1).png)
new
Мімоза з сайрою
1
Рецепт салату "Мімоза" з сайрою
Салат "Мімоза" з сайрою — це класика, яка стала улюбленою закускою на святковому столі в Україні. Легкість приготування і прості інгредієнти роблять його ідеальним вибором для швидкого обіду або вільного часу, коли хочеться чогось простого і апетитного. Цей багатошаровий салат не тільки простий у приготуванні, але й завжди виглядає святково.
Варіації та поради з приготування
Цей рецепт можна адаптувати: замініть сайру на сардини або тунець для іншого смаку, додайте кукурудзу для солодкості або виключіть яйця для полегшеного варіанта.
Секрет у тому, щоб залишити салат настоятись у холодильнику кілька годин — це робить його неймовірно ніжним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сайра Аквамарин натуральна з додаванням олії 230г
240 г
Яйця курячі Це-яйце С0 10шт
4 шт
Картопля біла
3 шт
Морква
2 шт
Майонез Руна 67% 415г
400 мл
Цибуля синя
1 шт
Сіль Морячка морська йодована 450г
за смаком
Перець Еко чорний мелений 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати інгредієнти: відварити овочі та яйця до готовності. Час: 10 хв.
02
Подрібнити інгредієнти: порізати цибулю, натерти моркву, картоплю та яйця. Час: 5 хв.
03
Шарування салату: викладати шари в порядку: картопля, сайра, цибуля, морква, яйця, промащуючи кожен шар майонезом. Час: 10 хв.
04
Остудження: залишити у холодильнику на 2-3 години для насиченості.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)