
М'ясо з квасолею по-єгипетські
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1 кг.
Квасоля вагова
300 г.
Цибуля
3 шт.
Морква
1 шт.
Часник
4 зубчики
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Кінза 70г
1 пучок
Перець чилі червоний
1 шт.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
400 мл.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Кардамон Еко 6г
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю замочити на ніч. М'ясо помити, покласти в каструлю шматком і залити холодною водою. Додати дрібно порізану цибулину, терту моркву, всі спеції.
02
Варити 2 години. Наприкінці варіння бульйон посолити за смаком. Дістати м'ясо, остудити і порізати великими шматками.
03
Бульйон процідити. Квасолю відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Для соусу часник, помідори, зелень, перець чилі - дрібно порізати. У сотейник налити олію та обсмажити всі овочі, поки сік від помідорів не випарується. Додати томатну пасту і бульйон. Варити соус поки не загусне.
04
Покласти нарізане м'ясо і квасолю в соус і варити 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)