
Корейський салат із редьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Winetime з капусти, редису та зелені 250г
400 г.
Морква
200 г.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
100 г.
Часник
3 зубчики
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
4 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ст. л.
Спеція Коріандр мелений
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець гострий червоний фасований
за смаком
Етапи приготування
01
Редьку промити, почистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.
02
Моркву також промити, очистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.
03
Перець очистити від насіння і порізати дрібною соломкою.
04
Для заправки необхідно: змішати олію, оцет, коріандр, сіль, два види перцю і пропущений через прес часник.
05
У салатник покласти редьку та моркву, трохи пом'яти їх руками. Додати солодкий перець, влити заправку, все добре перемішати.
06
Потім салат прибрати на ніч у холодильник, щоб він настоявся.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)