
Італійський салат із макаронами
Італійський салат з макаронами (точніше, з пастою) - оригінальний варіант приготування страви з макаронними виробами. Готуючи цей салат, ми слідуємо загальним принципам (традиціям) італійської кулінарії - готувати з усього, що залишається в холодильнику. Це цілком раціональний, вигідний і економний підхід до використання залишків продуктів. Салат з пастою гарний і тим, що його можна приготувати швидко. Макарони для салату повинні бути приготовані з пшениці твердих сортів, на упаковці шукайте слова «група А, вищий сорт» і виключайте довгі вироби. Італійський салат з макаронами - це незвичайне блюдо, яке підкорить не тільки своєю оригінальністю, але смаком і ароматом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
250 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
250 г.
Горіх м'ясний Український МК копчено-варений вищий сорт
250 г.
Перець червоний
1 шт.
Перець зелений
1 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
250 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
250 г.
Петрушка 70г
за смаком
Йогурт Фанні 2,2% 750г
250 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити макарони і добре промити холодною водою. Покласти в салатницю.
02
Додати кукурудзу, горох, порізані кубиками перці, сир, шинку, дрібно нарізану зелень.
03
Посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і йогуртом.
04
Охолодити в холодильнику і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)