
Угорський яєчний паштет
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цибуля ріпчаста молода
200 г.
Волоський горіх
50 г.
Часник
3 зубчики
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлі поставити варити яйця і коли вода закипить, варити їх протягом 10 хвилин. Потім поставити під холодну воду, щоб охолодити.
02
Поки яйця остигають, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.
03
Розтопити на сковороді вершкове масло і соняшникову олію. Викласти цибулю і смажити приблизно 10-15 хвилин, до легкої золотистості. Цибулю на сковороді посолити і поперчити за смаком.
04
Яйця очистити і порізати довільними шматочками.
05
Волоські горіхи подрібнити в комбайні. Туди ж додати смажену цибулю, порізані яйця, нарізаний пластинками часник. Все за смаком посолити і поперчити.
06
Збити все комбайном в однорідну масу і страва готова.
07
Краще подавати паштет на шматочках хліба.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)