
Гумбо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Болгарський
2 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
300 г.
Рис пропарений
100 г.
Цибуля
1 шт.
Борошно 7 1кг
25 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
4 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Грінки Мирон Craft зі смаком томатів табаско 100г
1 ч. л.
Спаржа зелена 250г
225 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Вилити половину олії в невелику каструлю із товстим дном, нагріти на слабкому вогні.
02
Додати борошно і обсмажити на слабкому вогні, часто помішуючи, поки суміш не набуде коричневого кольору.
03
У великій каструлі нагріти олію, смажити нарізану цибулю, поки вона не стане м'якою. Додати нарізаний солодкий перець і квасолю, смажити 3 хвилини. Додати в приготовлену суміш помідори, бульйон, соус табаско, обсмажене борошно і тушкувати на слабкому вогні, накривши кришкою 10 хвилин.
04
Посипати сіллю, меленим перцем і подавати до столу в порційних тарілках, поклавши на порцію відвареного рису.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)