
Камбала по-королівськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 г.
Лайм
1 шт.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
150 г.
Часник Iberica зубчики 100г
4 шт.
Хлібні палички Barbero Гріссіні з розмарином 125г
2 шт.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Форму для запікання застелити пергаментом, зверху викласти оброблену камбалу.
02
В жабри камбали покласти часточки лимона, навколо риби викласти часник (злегка розчавлений ножем), помідори черрі, свіжий чебрець і розмарин (за бажанням). Посолити та поперчити зверху, рівномірно полити рибу оливковою олією.
03
Щільно загорнути в пергамент, краї закріпити зубочистками. Поставити форму з рибою в духовку на 20 хвилин при температурі 180°C. Викласти рибу на тарілку разом з запеченими черрі, часником (за бажанням), часточками свіжого лимона і гілочками чебрецю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)