
Домашній бульйонний кубик
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче стегно в маринаді
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Селера стебло
2 стебла
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
1 шт.
Морква
1 шт.
Лист лавровий
2 шт.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
3 гор.
Сіль Єгипет
1,5 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
4 л.
Етапи приготування
01
Курку помити. Викласти в каструлю і залити чистою холодною водою. Поставити на вогонь, накрити кришкою і довести до кипіння.
02
Підготувати овочі: почистити цибулю, моркву, корінь селери, помити. Покласти у бульйон. Після того, як він знову закипить, посолити, додати лавровий лист і перець. Варити на середньому вогні 2 години.
03
Вийняти усі овочі, процідити бульйон в іншу каструлю. Поставити знову на вогонь. Уварити 50 хвилин до 400 мл. Готовий бульйон розлити у форми для льоду. Поставити в холодильник.
04
Замерзлий бульйон дістати з форми і перекласти в контейнер, щільно закрити. Зберігати в морозилці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)