
Кекс із шампанським та обліпихою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
130 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
170 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Шампанське Delamotte Brut біле 12% 0,75л
100 мл.
Масло вершкове домашнє
45 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Лимон
1 шт.
Обліпиха Spela заморожена 300г
200 г.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Сік лимона John Top 230мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
У глибоку миску просіяти борошно з сіллю і розпушувачем. Збити 2 яєчних білка з цукром і дрібкою солі.
02
В окремій мисці вінчиком розтерти 2 яєчних жовтки з вершковим маслом. Додати шампанське і цедру лимона.
03
Акуратно домісити збиті білки. У самому кінці додати заморожені ягоди обліпихи.
04
Розподілити тісто по двох формочках, ретельно змазаним вершковим маслом, присипати борошном.
05
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 50 хвилин при температурі 175°C. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою.
06
Дати готовому кексу охолонути 15-20 хвилин.
07
Змішати цукрову пудру з лимонним соком. Полити готовою глазур'ю остиглий кекс.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)