
Журавлинний мус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Журавлина
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Крупа манна фасована
50 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
320 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Етапи приготування
01
Журавлину викласти в невелику миску і розім'яти її товкачем до однорідності.
02
Протерти пюре з журавлини через дрібний друшляк або через складену марлю, щоб віджати сік.
03
Выджимки покласти в каструлю і залити 400 мл. води. Довести до кипіння, варити 5 хвилин.
04
Зняти відвар із вогню і процідити. Віджимки викинути.
05
Відвар повернути в каструлю, додати цукор, добре перемішати і довести відвар до кипіння.
06
Потім всипати, постійно помішуючи, тонкою цівкою манну крупу. І варити близько 6 хвилин, періодично помішуючи.
07
Зняти з вогню і остудити до теплого стану, додати віджатий журавлинний сік.
08
Міксером добре збити, до моменту, коли маса значно побіліє, і збільшиться в об'ємі в 2 рази. Потім поставити в холодильник на ніч.
09
Наступного дня викласти мус в келихи і залити холодним молоком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)