 (1).png)
new
Бісквіт горіховий
1
Бісквіт горіховий відомий своєю ніжною текстурою та легким горіховим ароматом. Цей десерт ідеально підходить для сімейного чаювання або святкового столу. Рецепт поєднує класичний бісквітний смак із додаванням подрібнених горіхів, що робить його більш насиченим і ароматним.
Варіації
Можна використовувати волоські, фундукові або мигдальні горіхи, а також додати трохи кориці або ванілі для додаткового аромату.
Секрети ніжності та смаку
Для повітряності бісквіту збийте білки до стійких піків перед додаванням до тіста. Обережно перемішуйте, щоб не втратити легку структуру.
Поради щодо інгредієнтів
Використовуйте якісне вершкове масло і свіжі яйця. Горіхи можна попередньо підсмажити для більш виразного аромату.
Дрібні кулінарні нюанси
Випікайте бісквіт при стабільній температурі, не відкривайте духовку протягом першої половини часу випікання, щоб тісто не опало.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-яйце С0 10шт
4 шт
Цукор Diamant білий кристалічний 900г
150 г
Борошно Хуторок пшеничне 1кг
120 г
Волоський горіх чищений
100 г
Масло Молокiя солодковершкове 82% 180г
50 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч.л
Цукор ванільний Мрія 35г
1 ч.л
Сіль Salt Odyssey гімалайська 280г
за смаком
Етапи приготування
01
Підготовка інгредієнтів — Збийте яйця з цукром до пухкої маси. Орієнтир: маса збільшилась у об’ємі вдвічі.
02
Додавання сухих інгредієнтів — Обережно введіть борошно, розпушувач і горіхи. Орієнтир: тісто однорідне та повітряне.
03
Випікання — Вилийте тісто у форму, змащену маслом, і випікайте при 180°С 25-30 хв. Орієнтир: золотиста поверхня, суха зубочистка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)