
Буженина в рукаві
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ошийок свинячий СМК охолоджений
1 кг.
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 шт.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
1 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Лист лавровий
3 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього налити в каструлю воду. Покласти сіль у співвідношенні: на 1 л. води - 1 ст. л. солі. А також лавровий лист і перець горошком. Маринад довести до кипіння, варити 7 хвилин і вимкнути. Потім дати охолонути.
02
Свинину опустити в маринад і поставити в холод на деякий час. Після того, як свинина добре замаринувалася, посипати її спеціями: чорним і червоним меленим перцем.
03
М'ясо помістити в рукав для запікання, покласти в сковороду і поставити в духовку, розігріту до 190°C. Через 60-80 хвилин буженина готова.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)