
Яблучний флан з медом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
600 г
Мед Літній Мед 750г
130 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука запекти і ложкою вийняти м'якіть, добре розім'яти. Додати в тепле пюре мед (100 г). Розмішати. Додати два яйця. Добре перемішати.
02
Ложку меду розігріти в каструльці і варити, поки він не загусне і не буде сильно пузиритися. Розлити мед по формах.
03
Викласти яблучну суміш на мед, а формочки поставити у велику форму. Форму покласти в духовку, влити в неї окріп, щоб він доходив до середини маленьких формочок.Запікати близько години при температурі 180 градусів.
04
Готові флани охолодити і поставити в холодильник на кілька годин.
05
Перед подачею пройти ножем уздовж країв формочки, щоб відокремити флан від стінок. Перевернути на тарілку. Посипати корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)