
Андалузька відбивна c родзинками і орегано
Андалузька кухня (Іспанія) - це багата палітра смаків. В останні роки вона стала надзвичайно популярною. Дуже важливо зауважити, що андалузька кухня є простою і домашньою. Андалузька відбивна з родзинками і орегано - просте у приготуванні блюдо. Поєднання вина, родзинок, орегано і оливкової олії додають нову, незвичайну смакову нотку до смаженої свинини. Порада: в процесі приготування страви краї кишеньки на відбивній краще закріпити зубочистками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Родзинки
30 г.
Орегано Auchan 20г
10 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Відбивна свиняча на кістці
1 шт.
Етапи приготування
01
Натерти сіллю і перцем м'ясо. Зробити у шматку м'яса збоку надріз, щоб утворилась кишеня. Подрібнити родзинки, перекласти в ступку.
02
Всипати до родзинок орегано, перетерти, додати до суміші вино і оливкову олію. Залишити суміш на 10 хвилин.
03
У м'ясну кишеню вкласти суміш зі ступки, обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії протягом 5 хвилин з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)