
Курка в журавлинному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 шт.
Журавлина
300 г.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1 щіпка
Паприка різана червона
1 щіпка
Спеція Перець чорний мелений
1 щіпка
Приправа Ласочка Пава приправа для курки 30г
1 щіпка
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 щіпка
Петрушка 70г
1 щіпка
Сіль Єгипет
1 щіпка
Етапи приготування
01
Порізати курку на середні шматочки, додати сіль і перець, обсмажити на олії до готовності.
02
Для соусу журавлину промити і покласти в маленьку каструлю. Додати мускатний горіх і паприку. Додати вершкове масло, мед і цукор. Влити воду.
03
Журавлину розтовкти в кашу, варити на слабкому вогні до загустіння.
04
Готову курку викласти на тарілку, полити журавлинним соусом і посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)