Свинина в горіхах - Image

Свинина в горіхах

Number of servings: 3Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Свинячу вирізку за цим рецептом попередньо маринують. Склад маринаду досить цікавий. Головні інгредієнти - мед, соєвий соус і спеції. Вдалий маринад - запорука успіху в приготуванні м'ясної страви. Другий важливий момент - використання для обвалювання м'яса оригінальної паніровки з кунжуту, маку і арахісу, заздалегідь обсмажених на сухій сковороді. Дві цих нескладних маніпуляції дозволять підготувати свинину до запікання в духовці. Саме ж запікання нетривале за часом і не вимагає Вашої участі. Смачна й ароматна "Свинина в горіхах" готова. Смачного!

Ingredients for the recipe

Pork Tenderloin
339.90 - 399.90

Pork Tenderloin

per 1 kg

Ingredients

Pork Tenderloin

300 г.

Parsley 70g

5 гілочок

Chong Soy Sauce 1l

3 ст. л.

Litniy Med Honey 750g

1 ст. л.

Salt Egypt

1 щіпка

Eco Ground Coriander

0, 5 ч. л.

Kotanyi Chopped Basil 9g

0, 5 ч. л.

Eco Allspice 20g

0, 5 ч. л.

Rosemary, pc

1 щіпка

Sesame

3 ст. л.

Poppy

3 ст. л.

Fried Peanuts

3 ст. л.

Preparation steps

01

Змішати мед, соєвий соус і спеції, додати петрушку, дрібку солі. М'ясо залити маринадом на 1 годину.

02

Для панірування кунжут, мак і арахіс обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

03

На паніровку покласти замариновану свинину, обваляти її з усіх сторін.

04

Запікати при температурі 240°C 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min