
Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом
Рецептів желе, приготовлених за допомогою желатину, існує дуже багато. Завдяки цьому інгредієнту відмінний результат приготування желе гарантований. Головне - правильно використовувати желатин, вірно розрахувати пропорції. Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом - смачний і оригінальний десерт. Переваги цього десерту - оригінальний вид приготованого частування, простота приготування, натуральність і корисність інгредієнтів. А інгредієнти - кефір, молоко, грейпфрути, мигдаль. Крім того, корисний для організму, а конкретно для суглобів, і сам желатин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zarog Kefir 2.5% 870g
300 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Slice Marmalade with Grapefruit Aroma
2 шт.
Moia Kraina Almond Petals 200g
30 г.
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Dobryk Gelatin 15g
10 г.
Preparation steps
01
У мисці змішати молоко і желатин, перемішати, залишити на 40 хвилин до набрякання желатину.
02
У підігріту на плиті суміш молока та желатину додати корицю і кефір.
03
Грейпфрут очистити від шкірки, розламати на часточки, очистити кожну від плівки.
04
Розкласти по формочках часточки грейпфрута, посипати мигдальними пелюстками, залити молочно-кефірною сумішшю. Прибрати в холодильник до повного застигання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)