
Гусарська запіканка
Гусарська запіканка - ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий, і якщо судити тільки за назвою, - старовинний. Нескладний рецепт, а в результаті - смачне, оригінально приготоване м'ясо з овочами. Особливість цієї страви - у поєднанні яловичини і приготованої для неї начинки, одним із головних інгредієнтів якої є дрібно порізаний оселедець. Вже незвично, чи не так? Роблячи розрізи на яловичині через кожні 2 см, потрібно постаратися не прорізати шматок м'яса. Утворені "кишені" щедро заповнити приготовленою начинкою. Можна перев'язати шматки м'яса шпагатом. Замість бульйону можливе використання молока, води, кефіру, сметани.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Onion
1 шт.
Carrots
2 шт.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
3 шматочки
Eko Mushroom Soup
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Шматки м'яса натерти сіллю і залишити на 30 хвилин. Зняти філе з оселедця.
02
Дрібно порізати цибулю, моркву, оселедець, але не змішувати.
03
Підсмажити до золотистого кольору моркву і цибулю на олії.
04
З'єднати разом оселедець, пасеровку, яйце, хлібний м'якуш, додати сіль і перець. Добре перемішати.
05
На м'ясі зробити поздовжні розрізи через кожні 2 см.
06
У ці розрізи помістити начинку. На дно форми покласти овочі, які вам подобаються, і залити їх бульйоном.
07
Укласти зверху м'ясо і поставити на 50 хвилин в духовку при температурі 150°C. Після дістати м'ясо і обсмажити на олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores