
Шурпа по-татарськи
Хочете внести різноманітність у раціон перших страв? Приготуйте шурпу по-татарськи. Шурпа - це традиційна перша гаряча страва азіатської східної кухні. Використання як м'ясного інгредієнта баранини робить страву вельми ситною і наваристою. Зверніть увагу: в цьому рецепті в процесі приготування жоден інгредієнт попередньо не обсмажується на відміну від рецепту, де інгредієнти перед варінням обсмажують. У Вас є можливість спробувати приготувати обидва варіанти. Дуже важливо дотримуватися зазначеного співвідношення кількості м'яса і води. Води не повинно бути багато. Це дуже важливо. Овочі ріжте досить великими шматками. При приготуванні цієї страви можна використовувати спеції для плову.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
700 г.
Onion
4 шт.
Carrots
2 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Packed Potatoes
3 шт.
Red Pepper
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
3 л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Добре промити баранину і нарізати на шматки.
02
Баранину залити 2 літрами води і довести до кипіння, варити 5 хвилин, знімаючи піну. Злити воду, м'ясо промити. Залити 3 літрами води і знову кип'ятити.
03
Варити бульйон 2 години знімаючи піну, а в цей час підготувати овочі. Картоплю порізати на четвертини і покласти в миску з водою.
04
Моркву порізати крупно, цибулю - півкільцями.
05
Помідори і перець нарізати соломкою.
06
Коли м'ясо готове, додати цибулю, картоплю, моркву. Варити 20 хвилин. Потім додати сіль, перець, помідори. Варити ще 15 хвилин.
07
Дати страві настоятися 15 хвилин і подавати до столу гарячим, прикрасивши зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores