Телятина під кремом із тунця - Image

Телятина під кремом із тунця

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Vitello tonnato або телятина під кремом із тунця – традиційна холодна закуска (antipasti) італійської кухні, батьківщина якої П'ємонт. Ця страва давно полюбилася усіма дегустаторами за незвичне смакове поєднання – варена телятина і кремоподібний соус з тунця. Перед варінням вирізку потрібно обтягнути ниткою, інакше після приготування телятина буде пухкою і розпадатися. Залишити м'ясо остигати в бульйоні. Можна також варити телятину в білому вині. Крем по консистенції повинен бути не дуже густим, тому додавайте більше олії. Пастою з тунця, що залишилася, можна намазати тости.

Ingredients for the recipe

Steak Meat
444.90 - 456.90

Steak Meat

per 1 kg

Ingredients

Steak Meat

1 кг.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Iberica Capers 250g

1,5 ч. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1,5 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

5 ст. л.

Rizzoli Salted Anchovies 850g

1,5 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Carrots

1 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Bay Leaf

за смаком

Preparation steps

01

Відварити м'ясо в каструлі з морквою, цибулею і лавровим листом, сіллю протягом 1,5-2 годин. Після чого, остудити.

02

Тунець розчавити виделкою, покласти в чашу блендера, вбити 3 жовтка і 1 білок, додати каперси з анчоусами, влити лимонний сік. Збити блендером, періодично додавати оливкову олію.

03

Нарізати м'ясо тонкими скибочками, викласти на тарілку, полити зверху кремом, прикрасити каперсами. Подавати холодним.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min