Суп із квасолею і копченостями - Image

Суп із квасолею і копченостями

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі дуже незвичайний суп. Суп з квасолею і копченостями досить ситний і поживний варіант обіду. Такий суп буде незамінний в холодну пору року. Так як він містить в собі досить велику кількість інгредієнтів, а також такі висококалорійні продукти, як свинячі ребра і квасоля. Суп як потужний титан впорається з усяким звірячим голодом. Суп досить корисний, завдяки білку, який є в квасолі і м'ясі. Суп містить також велику кількість овочів, які позитивно впливатимуть на ваше травлення. А зелень прекрасно наповнить ваш організм вітамінами. Такий суп, до речі, можна їсти і на другий день також. Приємного апетиту!

Ingredients

Свині ребра

0,5 кг.

Квасоля

300 г.

Макарони

200 г.

Картопля

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Болгарський перець

1 шт.

Стебло селери

1 шт.

Зелень

за смаком

Соняшникова олія

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вода

2 л.

Preparation steps

01

Замочити квасолю на 6-10 годин.

02

Промити квасолю, залити 1 л. води і варити 5 хвилин.

03

Коли квасоля трохи покипить, долити воду, що залишилася. Варити 30 хвилин.

04

Після цього свині ребра порізати і додати в суп з квасолею.

05

Картоплю і селеру порізати кубиками. Додати до квасолі, коли вона буде м'якою. Варити разом 15 хвилин.

06

Дрібно порізати болгарський перець і цибулю, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити. На соняшниковій олії підсмажити цибулю, потім додати болгарський перець, моркву і смажити 5-7 хвилин.

07

Додати в суп макарони і зажарку, варити 10 хвилин. Під кінець додати сіль, перець і зелень. Подавати суп із квасолею гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min

Суп із квасолею і копченостями – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua