Запечена сьомга під шпинатним соусом - Image

Запечена сьомга під шпинатним соусом

Number of servings: 6Cooking time: 55 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сьомга - представниця сімейства лососевих, більше того її називають "королевою лососів". Порада: при виборі свіжої сьомги потрібно знати, що у цієї риби у свіжому вигляді немає яскраво вираженого рибного запаху, тушка повинна бути щільною і пружною. М'ясо у цієї рибки ніжне і не вимагає тривалої термічної обробки: не потрібно його довго замочувати, смажити або варити. Термічна обробка повинна бути короткочасною, і тоді смак риби вийде близьким до ідеального. Запечена сьомга під шпинатним соусом - один із варіантів приготування цієї риби. Сьомга ідеально підходить для запікання. У вас вийде дуже смачна рибка під ніжним соусом.

Ingredients for the recipe

Piece Salmon
499.00 - 537.00

Piece Salmon

per 1 kg

Ingredients

Piece Salmon

700 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

300 мл.

Onion

150 г.

Spinach Bunch100g

100 г.

Garlic

3 зубчика

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

John Top Lemon Dressing 230ml

за смаком

Preparation steps

01

Рибу нарізати шматочками товщиною близько 1-1.5 см., викласти у форму для запікання. Посолити, поперчити. Збризнути соком лимона. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 25-30 хвилин.

02

Для приготування соусу нарізати дрібно часник і цибулю. Шпинат також дрібно нарізати.

03

На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю і часник.

04

Додати вершки, перемішати. Варити до легкого загустіння.

05

У масу додати шпинат. Перемішати.

06

Посолити, поперчити, прибрати з вогню. На тарілки викласти рибу, полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min