
Оладки печінкові
Якщо подивитися, що з нутрощів тварин найбільше люблять більшість людей, то можна з упевненістю сказати, що це печінка. Мабуть, це все завдяки м'якості, яку вона має. Для нашого рецепта оладок зовсім неважливо, печінку якої тварини використовувати. Але в перевазі, звичайно, куряча. Це пов'язано з тим, що куряча печінка найм'якіша, її швидше готувати, але і вона не сильно калорійна. Подавати їх можна з гарніром, їх можна навіть просто їсти, поклавши на хліб, як бутерброд. Швидкі оладки з печінки відмінно підійдуть і для сніданку, і щоб взяти їх з собою на роботу на обід. Тобто вони завжди можуть стати відмінним перекусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
500 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
0,5 ст.
Salt Egypt
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
30 мл.
Young Onions
1 шт.
Preparation steps
01
Дрібно нарізати очищену і помиту цибулю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію, викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні 2-3 хвилини. Після, охолодити.
02
Помити печінку, пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.
03
Додати в суміш яйця, майонез, сіль і перець. Ретельно перемішуючи додавати просіяне борошно.
04
Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. рослинної олії. У розігріту олію столовою ложкою викладати оладки. Подавати з будь-яким гарніром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores