Лазанья з м'ясом і грибами - Image

Лазанья з м'ясом і грибами

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Італійська лазанья - блюдо, яке популярне в усьому світі. Лазанья з м'ясом і грибами - рецепт для любителів смачненького. Страва дуже ситна. Готувати цю страву просто, але вона потребує часу, уваги і терпіння. Щоб лазанья з м'ясом і грибами була ще більш ароматною, додають до свіжих грибів кілька сушених, попередньо замочених, а щоб лазання була менш жирної, кладуть більше овочів. Лазанья з м'ясом і грибами стане смачнішою, якщо додати до неї ароматних трав. Готову лазанью виймають з духовки і ставлять на 10-15 хвилин остигати. Потім розрізають на порції і подають на стіл.

Ingredients

Фарш із яловичини

250 г.

Цибуля

1 шт.

Пецериці

250 г.

Консервовані томати

4 шт.

Сіль

за смаком

Чебрець

за смаком

Орегано

за смаком

Вершкове масло

5 ст. л.

Молоко

800 мл.

Борошно

3 ст. л.

Мускатний горіх

1 ч. л.

Лазанья

6 листів

Сир Моцарела

80 г.

Сир Пармезан

3 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Дрібно порізану цибулю обсмажити до прозорості на олії.

02

Додати фарш, спеції, обсмажити фарш із цибулею.

03

Потім додати томати і смажити до випаровування рідини.

04

Окремо порізати гриби і обсмажити їх теж в невеликій кількості соняшникової олії, посолити.

05

Для приготування соусу Бешамель в каструлі розтопити вершкове масло. Додати борошно, смажити 1 хвилину, постійно помішуючи. Тонкою цівкою додати молоко, продовжувати помішувати.

06

Як закипить, додати мускатний горіх, посолити, поперчити.

07

Варити ще 1 хвилину. Посолити і поперчити.

08

На дно форми для запікання налити соус, після покласти листи лазаньї. Після шар фаршу з цибулею і томатами. Посипати сиром Пармезан, полити знову соусом. Після знову листи лазаньї, потім соус, гриби і посипати сиром Пармезан. Останній шар листи лазаньї і знову соус.

09

Зверху посипати сиром Моцарела. Залишити лазанью приблизно на 1 годину, після прикрити фольгою, поставити в духовку нагріту до 150°C і запікати 20 хвилин.

10

Після запікання фольгу прибрати і запекти до готовності. Коли лазанья стане золотистого кольору - можна вимикати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Лазанья з м'ясом і грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua