
Телятина під кремом із тунця
Vitello tonnato або телятина під кремом із тунця – традиційна холодна закуска (antipasti) італійської кухні, батьківщина якої П'ємонт. Ця страва давно полюбилася усіма дегустаторами за незвичне смакове поєднання – варена телятина і кремоподібний соус з тунця. Перед варінням вирізку потрібно обтягнути ниткою, інакше після приготування телятина буде пухкою і розпадатися. Залишити м'ясо остигати в бульйоні. Можна також варити телятину в білому вині. Крем по консистенції повинен бути не дуже густим, тому додавайте більше олії. Пастою з тунця, що залишилася, можна намазати тости.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steak Meat
1 кг.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Iberica Capers 250g
1,5 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Rizzoli Salted Anchovies 850g
1,5 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Bay Leaf
за смаком
Preparation steps
01
Відварити м'ясо в каструлі з морквою, цибулею і лавровим листом, сіллю протягом 1,5-2 годин. Після чого, остудити.
02
Тунець розчавити виделкою, покласти в чашу блендера, вбити 3 жовтка і 1 білок, додати каперси з анчоусами, влити лимонний сік. Збити блендером, періодично додавати оливкову олію.
03
Нарізати м'ясо тонкими скибочками, викласти на тарілку, полити зверху кремом, прикрасити каперсами. Подавати холодним.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores