
Літній суп
Зазвичай літній супчик можна приготувати за лічені хвилини, і наш не є виключенням. Коли влітку так важко готувати і спека дошкуляє, та і їсти не дуже хочеться, все одно організм прагне поживних речовин для підтримання життєвих сил. Тому така страва зможе задовольнити вас сповна своєю поживність та здатністю наситити ваш організм. Поєднання свіженького, зеленого горошка та нарізаного невеликими скибочками огірка вдало доповнює смак духмяних яєць. А використання соусовго соусу, який прийшов до нас із Сходу ще більше урізнобарвить нашу страву та надасть їй певного незвичайного, колоритного смаку. Тому, якщо ви бажаєте отримати максимум задоволення від споживання та здивувати своїх близьких такою вишуканою стравою – цей літній подарунок для вас!
Ingredients
Бульйон (курячий або овочевий)
800 мл
Яйця
4 шт.
Огірок
1 шт.
Зелений горошок (свіжий)
6 ст. л.
Соєвий соус
2 ст. л.
Зелень
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
У киплячий бульйон додати зелений горошок (4 ст. л.), соєвий соус, нарізаний невеликими скибочками огірок. Варити на середньому вогні не більше 10 хвилин.
02
В окремому посуді збити яйця. Помішуючи бульйон ложкою, обережно влити в нього яєчну суміш. Слідкувати за тим, щоб яйця не згорнулися в одну велику грудку.
03
Перед подаванням на стіл в кожну тарілку покласти по 3-4 скибочки огірка і половину столової ложки зеленого горошку. Подавати в гарячому вигляді, зверху присипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores